Лей-В ЕООД е българска фирма (български онлайн магазин), която се занимава с производство и продажба на дамски чанти. Производственият ни цех се намира в град Дупница, улица „Аракчийски мост 5“.Фирмата разполага и с физически магазин, който се намира в град Дупница. Също така имаме представители със складове за търговия на едро в София, СБ Илиянци и в Димитровград.

Марката „Стил“ е традиция, позната на българските клиенти от вече над двадесет години. Дългогодишният ни опит и факта, че сами произвеждаме чантите си ни позволяват да бъдем максимално бързи и точни при изпълняването на желанията на клиента. Също така, фирмата разполага с консултанти дизайнери, които следят международните модни тенденции, за да бъдат нашите клиенти доволни и в крак с модата.

Изработката на една чанта не е само работа за нас, напротив ние отделяме нужното време, за да изпипаме всеки минимален детайл като следим за следните фактори: удобство, практичност, издръжливост и не на последно място визия.

Нашата цел е да Ви предложим  голям набор от висококачествени дамски чанти, така че всеки клиент да намери подходящият модел за него.

Вече над двадесет години сме на пазара, марката „Стил“ е позната из цяла България, а нашата единствена цел е да продължаваме да ви правим доволни и щастливи.

Изберете българското!